lauantai 4. tammikuuta 2014

Puutarhaunelmia


Odottavan aika on pitkä, kun pihalla ei näytä lainkaan talviselta mutta puutarhatöihinkään ei pääse. Jouluksi saatu puutarhakirja vielä sattuu olemaan täynnä toinen toistaan parempia ohjeita ja vinkkejä vihannesten kasvattamiseen, ja niitä tekisi jo mieli päästä pian testaamaan.Suunnittelemaan onneksi pääsee jo nyt, sillä taimikasvatus on muutamien kasvien osalta aloitettava jo helmikuussa. Ikävä kyllä retki Plantageniin ei tällä kertaa auttanut suunnittelussa eteenpäin, sillä myynnissä oli pääasiassa joululta yli jääneitä kukkia ja valtavat määrät muita viherkasveja vihannesten siementen sijaan.Ihan hukkaan ei reissu kuitenkaan mennyt, vaan saimme Helga-papukaijan viidakkohuoneeseen limoviikunan, palmun ja jukkapalmun alennushintaan.


2 kommenttia:

  1. Oioioi...mä unelmoin vieläkin siitä palstasta, mutta eipä sitä varmaan kannata ottaa kun sinne ei oikein voi toukkia viedä ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Älä nyt, sulla on muutaman vuoden päästä pari innokasta apuria. :) Laitatte vaan jotakin sopivan nopeasti kasvavaa sinne joukkoon, niin pysyy mielenkiinto yllä.

      Poista