perjantai 7. marraskuuta 2014

Talvi yllätti taas


Joo joo, olihan siitä lumisateesta varoiteltu säätiedotuksissa jo pitkän aikaa. Ja kyllä, joka vuosihan sitä lunta tuppaa näin loppusyksystä satamaan, joten luulisi suomalaisen siihen osaavan varautua.

Juu, lomalla ollaan ja sikäli luulisi aikaakin olevan, kun vain osaisi vähän suunnitella sen käyttöä. Kyllä kyllä, sain kuin sainkin talvivalkosipulin istukkaat vielä hieman myöhäisherännäisenäkin ostettua, vaikka ne olivatkin loppuneet jo useammastakin paikasta.


Ja silti ne istukkaat odottelevat edelleen keittiön kaapissa. Ja ulkona sataa lunta. Ja maassakin sitä on jo monta senttiä. Tällä menolla varmaan kohta jo ihan hangeksi asti.



Yleensä olen näin syksyn pimetessä ihan iloinen uudesta valkoisesta lumesta, joka saa paikat näyttämään valoisammilta. Tällä kertaa toivon kuitenkin, että ensi viikon säätiedotus pitää paikkansa ja lämpötila nousee takaisin plussan puolelle. Jos sittenkin saisin talvivalkosipulit vielä talveksi maahan.



Koska eiväthän ne enää keväällä istutettuna mitään talvivalkosipuleita ole.

2 kommenttia:

  1. Mullakin on vielä kukkasipulit istuttamatta. Kun ei tiedä mihin ne tökkäisi...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aika tuttu istutusongelma tuokin! :) Näille valkosipuleille olisi paikatkin tiedossa, pitäisi vaan saada se penkki käännettyä ja sipulit maahan... Suurin osa lumesta näyttää sulaneen viime yönä, joten toivoa on vielä!

      Poista