lauantai 22. maaliskuuta 2014

Vihdoinkin viikonloppu!

Koko viikko tuntuu menneen ohi valtavassa kiireessä. Ja silti tuntuu, että viikko oli aivan loputtoman pitkä. Piti ihan pysähtyä hetkeksi pohtimaan, ehdinkö tehdä mitään muuta kuin töitä, töitä ja töitä.

No, mahtuihan viikkoon onneksi muutakin. Kuten lounas ystävien kanssa läheisessä työpaikkaruokalassa, voltti polkupyörällä lumisateen jälkeen (ei sattunut), vierailu paikallisella kuntosalilla liikuntainspiraatiota etsimässä (löytyi, millähän sen saisi myös kestämään?) ja hieman jopa tv:n katselua ja muuta oleilua kotona.

Kiireisen työviikon jälkeen perjantaina tuntui, että iltapäivällä olisi tehnyt mieli vain sulkea tietokone ja heittäytyä sohvalle loikoilemaan. En ehkä olisi viitsinyt edes lukea mitään, mihin pitäisi keskittyä – viikon aikana kertyneiden mainosten selailu olisi ollut oikein sopivaa tekemistä.

Vaan tällä kertaa se ei käynyt päinsä: pojilla oli jo viikkoja etukäteen sovittu peli-ilta, joten evakuoiduin illan ajaksi kaupungille hyvän ystävän kanssa. Ja hyvä niin, koska kaupungin keväinen sää, loistava seura sekä Ravintola Franklyn taivaallisen hyvä ruoka ja erinomainen palvelu auttoivat jättämään arjen taakse vielä paljon sohvaakin tehokkaammin!


Kuva ei tee annokselle oikeutta. Nämä olivat parhaat koskaan maistamani täytetyt paprikat.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti